Јанша ни вели: Ја нема Херцеговина

Деновиве се крена голема прашина откако беше објавен познатиот нон-пејпер за исчезнувањето на Босна и Херцеговина или, поточно, неговото враќање во најтешката, воена 1993 година и територијата што со натчовечки напори ја бранеше Армијата на Република БиХ во тоа време. Креаторите на новата мапа на Западен Балкан уважиле и некои подоцнежни војни, но како и …

Јанша ни вели: Ја нема Херцеговина Read More »