ГАЛЕРИЈА | РЕПОРТАЖА: Кога ќе стапнеш во Вила Дихово, како да си стапнал дома!

Кога ќе чуеме за несекојдневни семејни бизниси и места кои навидум излегле од бајка секогаш се таму некаде – во туѓи светови, изградени и негувани од туѓи луѓе. Но, овојпат, изненадени и ентузијастични се сретнавме со мекиот воздух и огромното гостопримство на „Вила Дихово“. „Вила Дихово“ се наоѓа на скромни 5-10 минути возење од Битола …

ГАЛЕРИЈА | РЕПОРТАЖА: Кога ќе стапнеш во Вила Дихово, како да си стапнал дома! Read More »