Tag : виц

Забава Магазин Слајдер

Виц на денот – Природа

Слободен печат
Две плавуши шетаат на Водно и едната и кажува на другата: – Колку убава природа. А другата и одговара: – Не гледам ништо од дрвата!...
Забава Магазин Слајдер

Виц на денот – Плавушите не се глупави

Слободен печат
8000 плавуши организирале конвенција под наслов „Плавушите не се глупави”. На конвенцијата присуствувале делегати од различни области со цел да се уверат дека Плавушите не...
Забава Магазин Слајдер

Виц на денот – Кокошки

Слободен печат
Се јавува човек што дтка во полиција и вели: -Попопополиција? -Да полиција. -Кококошките на комшијата ми сметаат да спијам? -Колку ги има? -100. Па ибркај...
Забава Магазин Слајдер

Виц на денот: Прозори

Слободен печат
Плавуша решила да ги менува старите дрвени прозорци со нови пластични. После извесно време и се јавува газдата на фирмата. – Госпоѓо, вие мислите да...