Tag : виц

Забава Магазин

Виц на денот: Лозинка

Слободен печат
Ве молиме напишете ја вашата лозинка. – рози Лозинката мора да биде подолга. – розови рози Лозинката мора да содржи барем една цифра. – 1...
Вести Македонија

ВИЦ НА ДЕНОТ: Ехо

Планинареле Македонец, Американец и Кинез се качиле на некој врв и нашиов прв почнал да вика: – Теее саакааам!!! И низ планината одекнало – Тее...