• виц на денот

Виц на денот: Развод

Трпана ѝ се жали на Цвета: – Готово е, не можам да издржам веќе, решив ќе се разведам од Трпе. – Дали сакаш да ти најдам добар адвокат? – Е сега е касно, веќе си најдов еден поштар од Ѓорче.