Tag : Весна Ѓиновска – Илковска

Вести Култура Слајдер

Со изведба на „Parla piu piano“ Ѓиновска – Илковска порача: Ќе го победиме вирусот! (ВИДЕО)

Слободен печат
-Согласно препораките од надлежните инстуции сите манифестации се одложени. Но гледачите со задоцнување сепак ќе можат да го видат коцертот. Сметам дека доколку свеста ни...