Tag : Весела Чернева

Вести Ви Препорачуваме Македонија СП Неделник

Интервју со Весела Чернева: Поради Северна Македонија, Бугарија остана осамена и неразбрана во ЕУ

Весела Чернева е заменик-директор на Европскиот совет за надворешни односи (ECFR) и директор на канцеларијата на организацијата во Софија. Нејзини главни истражувачки теми се надворешната...