Tag : Вељко Лалиќ

Ви Препорачуваме Колумни СП Неделник

Како падна Мило Ѓукановиќ?

Вељко Лалиќ
Моќта е чудо. И нема подобар пример за тоа од Мило Ѓукановиќ.Ве извлекуваат од капа како дете, вие политички го убивате човекот што ве донел...