13 C
Скопје

Tag : Велика Стојкова Серафимовска

Вести Македонија

ВИДЕО | Стојкова-Серафимовска: ВМРО-ДПМНЕ работи конструктивно – не сите закони кои што се предлагаат се за доброто на граѓаните

Весна Тодоровска
За денеска во Собранието на Република Северна Македонија најавена е средба меѓу комитетот за односи меѓу заедниците и здруженија на граѓани. Комитетот е едно од...