Tag : варфај

Вести Регион

По оставката на Валбона, избран нов градоначалник на Драч

Слободен печат
По оставката на Валбона Сако, за привремен градоначалник на Драч, општинскиот совет го назначи Жиљан Варфај,кој во изминатите 12 години беше заменик градоначалник. Тој на...