ВИДЕО | Со заминувањето на Меркел и нејзината двојничка Урсула заминува во пензија: Најсреќна сум што повторно ќе можам да носам лак за нокти и големи обетки

Урсула Ванецки има една желба: конечно да ја запознае Ангела Меркел и да размени со неа рецепт за колач со сливи. “Знам дека сака да го прави тоа. Не замислувам како седиме во нејзината градина, пиеме кафе и јадеме колачи, далеку од очите на јавноста”, изјави Ванецки. И Ванецки тврди дека нејзината желба и не …

ВИДЕО | Со заминувањето на Меркел и нејзината двојничка Урсула заминува во пензија: Најсреќна сум што повторно ќе можам да носам лак за нокти и големи обетки Read More »