4 C
Скопје

Tag : вакцина преку ред

Вести Свет

Светска банка ќе престане да го финансира Либан ако продолжи вакцинацијата „преку врска“

Слободен печат
Поради тврдењата дека некои пратеници и други либански официјални лица биле вакцинирани „преку врска“, Светска банка денес се закани дека ќе го прекине финансирањето за...