Tag : уставно

Вести Македонија

Хелсиншки комитет: Оправдано е граѓаните со закон да се обврзат на вакцинација

Слободен печат
Хелсиншкиот комитет за човекови права смета дека е оправдано граѓаните со закон да се обврзат на вакцинација против болести чие спречување е во интерес на...