ВИДЕО: Хаос во Карпош 3 поради обнова на улицата „Бледски договор“, отежнат влезот до поликлиниката „Букурешт“ и на возилата на Итна помош

Повеќе од два месеци се реконструира улицата „Бледски договор“, која ги поврзува булеварите „Партизански одреди“ и „Илинден“ и се протега покрај поликлиниката „Букурешт“ и болницата „Осми септември“. Станува збор за сервисна улица, за чие обновување е задолжена Општина Карпош, но е многу значајна сообраќајница затоа што од тука е единствениот влез со автомобил во поликлиниката …

ВИДЕО: Хаос во Карпош 3 поради обнова на улицата „Бледски договор“, отежнат влезот до поликлиниката „Букурешт“ и на возилата на Итна помош Read More »