Tag : Училиштен ден

Вести Македонија Слајдер

Се јави МОН: Првиот училиштен ден заврши успешно, платформата „Microsoft teams” се покажа стабилна

Слободен печат
Министерството за образование и наука (МОН) соопшти дека првиот училиштен ден мина успешно за најголем дел од учениците во државата. Физичката настава, онаму каде што...
MacedonianAlbanian