Време е да се стави ред во патничкиот туристички превоз

Време е да се направи сериозна категоризација на автобусите кои вршат превоз на патници за туристички цели и со тоа конечно да се справиме со нелојалната конкуренција, брифираат за „Слободен печат“, добро упатени извори од дејноста. Таквата систематизација, треба да биде слична на онаа на хотелите и на тој начин, ќе се избегнат дампинг цените …

Време е да се стави ред во патничкиот туристички превоз Read More »