16 C
Скопје

Tag : Трнливиот

Вести Македонија Слајдер

„Трнливиот пат” на Македонија кон ЕУ продолжува и во 2021

МИА Агенција
Изминатата година беше турбулентна на секој план – пандемија на Ковид-19, предвремени парламенарни избори, економска криза, но беше бурно и во нашите евроатлантски интеграции. Северна...