Три најсилни жени во хороскопот: Се борат до последен здив, тие се како феникс!

Се борат до последен здив, а ако „паднат“ – не се предаваат, туку стануваат повторно на нозе, и одат напред. Се прашувате кои се трите хороскопски знаци кои се надарени со голема сила и издржливост? Вага Да почнеме со неа, Вагата. Жената Вага насекаде го бара балансот, и во себе, и во меѓучовечките односи. Таа …

Три најсилни жени во хороскопот: Се борат до последен здив, тие се како феникс! Read More »