Трето полувреме

На Европското првенство што штотуку почна се отвора нова страница од македонската фудбалска историска читанка. Утре, на Националната арена во Букурешт, од грлата на репрезентите на Македонија со сонце на дресовите ќе одекне „Денес над Македонија се раѓа, ново сонце…“. Никогаш македонската јавност немала толкави очекувања од фудбалската репрезентација. Веднаш по пласманот на ЕП, колегите …

Трето полувреме Read More »