Tag : трендовско

Забава Магазин Магазин слајдер

Работи кои ги правевме во 2000-те, а денес се срамиме да ги признаеме! (ФОТО)

Слободен Печат
Транзицијата на милениумот беше интересно време. Откако преживеавме Y2K (се сеќавате ли на тоа?), започнавме со низа модни изрази кои денес ни изгледаат како целосна...