13 C
Скопје

Tag : тодор чепрганов

Вести Македонија Слајдер

Давањето предлози во предизборие е погрешна стратегија

Соња Христовска Угриновска
Историските дилеми, обвинувања за фалсификати и различните толкувања се дискутираат и се решаваат на научни собири, не со политички изјави и лажни обвинувања, а бугарското...
Вести Македонија

Чепреганов за СП: Нека кажат Бугарите што е фалсификувано и нека покажат оригинали

Историчарот Тодор Чепреганов го отфрла тврдењето на поранешниот премиер Љубчо Георгиевски дека македонската историографија крие факти, како и неговите тези. – Во многу документи, книги...