Еклектично шоу во Скопје: „Тивери корпорејшн“ ја однесе публиката во апсолутна еуфорија

„Тивери корпорејшн“ по пет години се врати во Македонија. Публиката покажа дека е гладна за добра музика, а американскиот бенд во неделата пред илјадници обожаватели одржа концерт за паметење на стадионот на АРМ во Скопје. Маестралните „Тивери корпорејшн“ се вратија во Македонија во комплетен состав. Со самиот старт на концертот беше јасно дека публиката треба …

Еклектично шоу во Скопје: „Тивери корпорејшн“ ја однесе публиката во апсолутна еуфорија Read More »