1 C
Скопје

Tag : Тим Бернерс – Ли

Магазин Магазин слајдер Технологија

Пронаоѓачот на „World Wide Web“ најавува редизајн на сајбер просторот: Луѓето треба да имаат контрола

Слободен Печат
Сер Тим Бернерс – Ли, британскиот компјутерски научник, кој доби посебно признание за измислување на интернет системот за навигација, познат како „World Wide Web“, сака...