Tag : терморегулација

Здравје Магазин

Што навистина му прават ВИСОКИТЕ ЛЕТНИ ТЕМПЕРАТУРИ на нашето тело?

Слободен печат
Најчувствителни на високи температури се хронично болните луѓе кои истовремено мора да земаат терапија. Покрај температурата, нив им пречи и влагата....