Tag : Тери Хачер

Магазин Филм и ТВ

15 неверојатни приказни од „Очајни домаќинки”

Ивана Стамевска
Пред точно 15 години на 3 октомври 2004 година, почна да се емитува познатата серија „Очајни домаќинки” на ABC. Фантастичната серија на Марк Чери, кој...