-2 C
Скопје

Tag : теодосиевски

Колумни

Што сакаше да ни каже претседателот?

Само што помислив да го постирам текстот за нашите различни разбирања на говорот на претседателот Стево Пендаровски на 2 Август – особено делот за СЈО...
Колумни

Конфузни сигнали

Златко Теодосиевски
Пред извесно време напишав дека луѓето, или барем поголемиот дел од нив, во принцип ѝ веруваат на власта. Особено на оваа власт. Така веројатно и...