Tag : течна пудра

Еспресо Жена Магазин Убавина

Рок на траење на козметичките производи, кога треба да ги фрлите?

Слободен печат
Еве колку козметичките производи можат да ни служат пред да ни предизвикаат инфекција или иритација. Сенка за очи, камена пудра Сенката за очи исто како...