Tag : театар куманово

Вести Култура

„Читаме по дома“ – Актерите од Театар Кумановo и „ТРИ“ во заеднички проект

Слободен печат
Актерите од Театар Куманово заедно во соработка со Издавачки центар ТРИ спремаат нов и возбудлив проект. Проектот носи име „Читаме по дома”, a постои можност...