Теа Трповска – блогерка за храна: Готвам од мерак, за да ми игра срцето и душата да ми биде полна

Нејзините рецепти изобилуваат со богатство од овошје и зеленчук, кои ги обожува да ги купува на Зеленото пазарче и од сето тоа таа прави прекрасни топли инстаграм-приказни кои ја разгалуваат душата и го топлат срцето.   View this post on Instagram   A post shared by ⋒ Tea Trpovska (@teatrpovska) Теа Трповска одамна е присутна …

Теа Трповска – блогерка за храна: Готвам од мерак, за да ми игра срцето и душата да ми биде полна Read More »