Tag : тажна судбина

Живот Магазин Магазин слајдер

Тажна судбина: Проклетството на децата на Марлон Брандо

Слободен печат
Сѐ што свети не е злато, па така ниту децата на славните актери, кои од мали нозе се навикнати на многу пари и бројни можности,...