23.8 C
Скопје

Tag : свртуваат

Вести Свет

Европските гласачи се повеќе се свртуваат кон десницата

МИА Агенција
Јавното мислење во Франција, Германија, Италија и Велика Британија се повеќе се свртува кон десно. Тоа е заклучок од студијата објавена од Фондацијата за политички...