Tag : светѕ

Вести Свет

Во Велика Британија разбиена меѓународна група вмешана во трговија со луѓе

Слободен печат
Полицијата на Јужен Јоркшир во Велика Британија и романската национална полиција, поддржани од Европол и Евроџаст, вчера разбиле организирана криминална група која била вмешана во...