Tag : субвенционира

Вести Скопје

Град Скопје ќе го субвенционира чистењето оџаци во 2020

МИА Агенција
Градот Скопје наскоро ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2020...