17 C
Скопје

Tag : стоматоколог

Здравје Магазин Магазин слајдер

Кога да ги миете забите, пред или по првото утринско кафе?

Слободен печат
Иако на многумина им изгледа логично да ги мијат забите по пиењето на утринското кафе – бидејќи остава дамки на забите, а неговата киселост го...