• стефон марбери

Џордан и Брајант се најдобрите кошаркари на сите времиња

Поранешниот НБА кошаркар, Стефон Марбери, нема дилеми околу тоа кои се најдобрите кошаркари на сите времиња, тоа се Мајкл Џордан и Коби Брајант. Марбери кој моментно е тренер на Пекинг Ројан фајтерс во кинеската лига, има комплименти и за играта на Кевин Дурент. – Нормално Џордан и Брајант се најдобрите кошаркари во историјата. Но, никогаш …

Џордан и Брајант се најдобрите кошаркари на сите времиња Read More »