Стефан Вујисиќ, глумец: Деминутивна земја сме, од отсуство на темели се стремиме кон барокен покрив

Сакавме да покажеме дека може и со „lo-fi“ пристап да се стигне до квалитет. Квалитет не подразбира само јасна и платена продукција без никаков уметнички текстуален доем туку и токму обратното. Но, бидејќи сме деминутивна земја и од отсуство на темели се стремиме кон барокен покрив, ама тоа се темпорарни сензации, вели младиот и веќе …

Стефан Вујисиќ, глумец: Деминутивна земја сме, од отсуство на темели се стремиме кон барокен покрив Read More »