8 C
Скопје

Tag : Српско мнозинство

Вести Регион

ЕУ: Договорот за основање на Заедница на општини со српско мнозинство да се спроведе врз основа на мислењето на Уставниот суд

Слободен печат
Европската Унија (ЕУ) појасни дека останува на ставот дека сите договори постигнати во дијалогот меѓу Косово и Србија треба да се спроведат и дека при...