Српското Министерство за правда нема никакви информации за приведувањето на Љупчо Палевски

Српското Министерство за правда нема информации за приведувањето на бизнисменот Љупчо Палевски – Палчо за кого македонските медиуми објавија дека вчера бил приведен од полицијата во Белград во моментот кога сакал да се качи на авион за Москва. „Министерството за правда на Република Србија нема сознанија за приведување на вакво лице“, се наведува во краткото …

Српското Министерство за правда нема никакви информации за приведувањето на Љупчо Палевски Read More »