Tag : српска стока

Вести Регион

Американскиот амбасадор на Косово: Укинете ги царините на српската стока

Слободен печат
Американскиот амбасадор на Косово, Филип Коснет, денеска, во изјава за приштинските медиуми, рече дека Косово би требало да ги суспендира царинските мерки на стоката од...