Tag : спарување

Магазин Магазин слајдер Храна

Сирењето и виното се совршен пар при вистинска средба

Слободен печат
Кравјото, овчото, козјото или мешаното сирење, тврдо или меко, младо или старо – тоа е совршен партнер на виното, бело или црвено, суво или слатко,...