• совети

КОРИСНИ СОВЕТИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА ПРВАЧИЊА: Футролата за училишен прибор не мора да биде голема, важно е да е организирана

Покрај училишниот ранец, тука е и бројниот училишен прибор кој треба да се купи на почетокот на школската година. Родителите, особено оние кои имаат првачиња, сакаат да го запомнат чинот на тргнување на училиште. Поради тоа ви нудиме неколку совети: Книгите и тетратките на малите ученици нека бидат замотани во прозирна пластична папка или самолеплива …

КОРИСНИ СОВЕТИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА ПРВАЧИЊА: Футролата за училишен прибор не мора да биде голема, важно е да е организирана Read More »