4.2 C
Скопје

Tag : сотирова бухова

Вести Македонија

ВИДЕО | ДСЗИ нема регистрирано пренесување на коронавирусот внатре во градинките и училиштата

Слободен печат
Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) во последните два месеца, има направено повеќе од 1.000 вонредни инспекциски надзори во правните субјекти кои се во негова надлежност,...