Tag : соромаштија

Вести Македонија

Девет деца жртви на трговија со луѓе минатата и оваа година

МИА агенција
Минатата и оваа година во Република Северна Македониа девет деца биле жртви на трговија со луѓе, односно биле сексуално експлоатирани и принудувани на бракови. Полицијата...