• сомнителен пакет

Евакуација на аеродромот во Манчестер поради сомнителен пакет

На аеродромот во англискиот град Манчестер во тек е евакуација, откако бил пријавен сомнителен пакет, изјави портпарол на аеродромот. – По добиена дојава за сомнителен пакет, беше извршена контролирана евакуација на вториот терминал согласно стандардната процедура. Ние сме во близок контакт со полицијата во Манчестер, која е одговорна за реакција при вакви инциденти, истакна портпаролот. …

Евакуација на аеродромот во Манчестер поради сомнителен пакет Read More »