Tag : соларно дрво

Вести Скопје

Отсега тротинетите може да ги полните на „соларното дрво” во Карпош

Слободен печат
Поставено е прво „соларно дрво” на кејот на реката Вардар, во близина на „Алпинистичката карпа”. Станува збор за инсталација преку која со обновлива енергија, граѓаните...