Лизинг за подлизурковци

Во владина постапка веќе се влезени неколку уредби со кои ќе предложиме ограничување, односно систематизирање, намалување и ставање ред и дисциплина во користењето службени картички, службени коли и друг имот, односно средства со кои располагаат функционерите, најави првиот антикорупционер во Владата, Љупчо Николовски. Уште Љупчо зборот не дорече, Фондот за здравствено осигурување (ФЗО) купи по …

Лизинг за подлизурковци Read More »