12 C
Скопје

Tag : слободни кревети

Вести Македонија

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 1034 пациенти, слободни кревети има

Слободен печат
Во изминатите 24 часа  во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 1034 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот....
Вести Македонија

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 704 пациенти, слободни кревети има

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 704 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот....
Вести Македонија Слајдер

Во болниците низ Македонија од ковид 19 се лекуваат 795 лица

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани нови 31 пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 303 лица што се сомнителни и...
Вести Македонија

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 49 пациенти, а вкупно се лекуваaт 297 болни

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 49 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 297 лица сомнителни и потврдени...
Вести Македонија

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 419 пациенти, слободни кревети има

Слободен печат
Во изминатите 24 часа  во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 419 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот....
Вести Македонија

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 423 пациенти, слободни кревети има

Слободен печат
Во изминатите 24 часа  во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 423 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот....
Вести Македонија

Состојба во болниците и ковид-центрите во Македонија: Хоспитализирани 636 позитивни и суспектни пациенти на ковид-19

Слободен печат
На инфективните оддели во Скопје и во болниците низ земјава се хоспитализирани вкупно 636 позитивни и суспектни пациенти на коронавирусот и има околу 400 слободни...
Вести Македонија

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 375 пациенти, слободни кревети има

Слободен печат
Во изминатите 24 часа  во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 375 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот....
Вести Македонија

На инфективните одделенија се лекуваат 592 пациенти, слободни околу 470 кревети

Слободен печат
Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е...
Вести Македонија

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 18 пациенти, а вкупно се лекуваaт 234 болни

Слободен печат
Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 18 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 234 лица сомнителни и потврдени...