ВИДЕО: Разговор со Искра Гешоска за паневропската платформа „Простори на слободата“

Паневропскиот хибриден фестивал „Фреираум“ или „Простори на слободата“ онлајн или со физичко присуство се одржува на 19 и 20 ноември во 19 градови низ Европа. Во развивањето на оваа платформа учествувале 40 организации од европските држави а темите на кои ќе дискутираат на ова издание се кризата на демократијата и иднината на протестите, новите политички …

ВИДЕО: Разговор со Искра Гешоска за паневропската платформа „Простори на слободата“ Read More »