Tag : скршен

Вести Ви Препорачуваме Скопје

СРАМОТА: За два дена ја скршија таблата на новиот кош на игралиштето Сокол, стакло се РАСПРСНА на сите страни (ФОТО)

Ана Анастасовска
Откако беа поставени нови кошеви на игралиштето „Сокол“, денеска по два дена од поставувањето, таблата на еден од кошевите беше скршена. – Две деца денеска...