Tag : симптоми корона

Здравје Магазин

Пет ретки симптоми на коронавирус – oсип на прстите на нозете, главоболка и боцкање

Слободен печат
Светската здравствена организација (СЗО) од самиот почеток на пандемијата со коронавирусот како симптоми на болеста најчесто ги наведува следниве: температура, замор и сува кашлица. Повремено...